Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 2
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Michelin Helarsdæk

Michelin er ganske enkelt den ene af verdens to største dækproducenter. Virksomheden holder til i Clermont-Ferrand i Frankrigs Auvergne-region. Michelin helårsdæk er fransk køreglæde "par excellence", når det er allerbedst. Her får man fremragende køreegenskaber året rundt, takket være den særlige dækprofil, som består af den unikke TRiFusion-gummiblanding, som består af tre særegne rågummiblandinger. Michelins helårsdæk har et markant fast greb på glatte våde veje, som sikres af det retningsbestemte mønster i topklasse og en særlig materialeteknologi i gummiblandingen med bestanddelen silica.

Michelin - fordele og sortiment

Ser man på økonomien, så er der garanti for et forbedret kilometertal, som skyldes den innovative MaxTouch Construction. Dette særlige kendetegn er en nyskabelse i dækkets formgivning, som øger dets slidstyrke bemærkelsesværdigt, uden at det får nogen som helst negativ indflydelse på dækkets præstationer på asfalten.

Det enestående ved Michelin helårsdæk er, at Michelin i denne nyskabende dæktype har formået at kombinere sommer- og vinteregenskaber i samme dæk. Helårsdækket egner sig - som navnet antyder - til kørsel hele året rundt og i al slags vejr, hvilket jo er både meget praktisk og ganske brugervenligt.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok