Achilles

Achilles 122

Find dine 122 her!


Achilles 122 sommerdæk er et godt valg

Hvis du går og overvejer at forkæle din bil med splinternye dæk i god kvalitet, er det værd at overveje Achilles 122 sommerdæk, som bliver sendt til Danmark hele vejen fra Indonesien. MASA er det internationale, anerkendte firma, som står for produktionen af Achilles 122, og med dæk fra dem er der ingen slinger i valsen.

Achilles dæk har et forstærket dækmønster, så hele overfladen berører asfalten lige meget. Dermed bliver vægten jævnt fordelt, så du slipper for punktslid, og dækkene holder i lang tid fremover. 122 dæk har også den fordel, at de 4 riller i dækmønsteret er gennemskåret af tynde lameller, som leder vandet ind mod den forstørrede midterrille og bagud, hvilket kraftigt reducerer risikoen for aquaplaning, når du kører i vådt føre.

Skån miljøet ved at bruge Achilles 122 dæk

Går du op i miljøet, er Achilles 122 dæk også helt ideelle, da den meget lave rullemodstand gør, at din bil ikke behøver bruge nær så meget brændstof. Ikke nok med at det er godt naturen, du bruger også færre penge og kan bruge din tid på sjove ting istedet for at køre på tanken hele tiden.

Hos Tirendo.dk knokler vi for, at du får en fantastisk service, og har du spørgsmål eller brug for hjælp til valg af dæk, tager vi gerne en snak med dig over telefonen. Som et ekstra plus, når du køber Achilles 122 dæk hos os, er leveringen helt gratis, og du har selvfølgelig 30 dages returret.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.