Apollo

Apollo Acelere

Fra2.135 krpr. Dæk

Find dine Acelere her!


Et stille dæk med et solidt vejgreb

Her på siden kan du se vores udvalg af Apollo Acelere dæk, i flere forskellige størrelser og variationer.

Da der er tale om et sommerdæk, skal Apollo Acelere kunne klare kørsel i både regn og tørvejr, og her har dækket absolut ingen problemer. Hvad end du kører stærkt fra A til B eller kører stille og roligt, holder dette Apollo dæk dig sikkert på vejen i al slags vejr.

Kører du ofte langt i bilen, betyder støjniveauet meget for din kørselsoplevelse. Heldigvis har Apollo sørget for at investere grundigt i teknologi, som gør deres dæk mere lydløse. Apollo Acelere er blandt de bedste dæk fra virksomheden, når det gælder lydniveau, og er derfor et rigtig godt valg, hvis du hver dag befinder dig bag rattet i timevis.

Apollo Acelere - et punkteringsresistent dæk

En smart feature ved dette dæk er det punkteringsresistente lag, der som navnet afslører giver et ekstra forsvar mod punkteringer. Som om det ikke er nok er rillerne også designet til at skubbe småsten af vejen, så de ikke sætter sig fast og reducerer dækkets levetid.

Dermed ikke sagt at Apollo Acelere er usårlig når det gælder småsten og punkteringer - det er bare bedre udrustet end mange dæk i samme prisklasse, og det er noget alle bilister kan værdsætte.

Sidst men ikke mindst får du med dette Acelere dæk en yderst respektabel levetid, som kan sammenlignes med selv de bedste og dyreste dæk på markedet - du skal køre både langt og længe for at slide på Apollo Acelere, som fås til faste lave priser her på Tirendo.dk

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering
Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
14 dage fortydelsesret
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
Direkte til din dør
Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok