Apollo

Apollo Acelere

Fra2.078 krpr. Dæk

Find dine Acelere her!


Et stille dæk med et solidt vejgreb

Her på siden kan du se vores udvalg af Apollo Acelere dæk, i flere forskellige størrelser og variationer.

Da der er tale om et sommerdæk, skal Apollo Acelere kunne klare kørsel i både regn og tørvejr, og her har dækket absolut ingen problemer. Hvad end du kører stærkt fra A til B eller kører stille og roligt, holder dette Apollo dæk dig sikkert på vejen i al slags vejr.

Kører du ofte langt i bilen, betyder støjniveauet meget for din kørselsoplevelse. Heldigvis har Apollo sørget for at investere grundigt i teknologi, som gør deres dæk mere lydløse. Apollo Acelere er blandt de bedste dæk fra virksomheden, når det gælder lydniveau, og er derfor et rigtig godt valg, hvis du hver dag befinder dig bag rattet i timevis.

Apollo Acelere - et punkteringsresistent dæk

En smart feature ved dette dæk er det punkteringsresistente lag, der som navnet afslører giver et ekstra forsvar mod punkteringer. Som om det ikke er nok er rillerne også designet til at skubbe småsten af vejen, så de ikke sætter sig fast og reducerer dækkets levetid.

Dermed ikke sagt at Apollo Acelere er usårlig når det gælder småsten og punkteringer - det er bare bedre udrustet end mange dæk i samme prisklasse, og det er noget alle bilister kan værdsætte.

Sidst men ikke mindst får du med dette Acelere dæk en yderst respektabel levetid, som kan sammenlignes med selv de bedste og dyreste dæk på markedet - du skal køre både langt og længe for at slide på Apollo Acelere, som fås til faste lave priser her på Tirendo.dk

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.