Apollo

Apollo Amazer 3D

Find dine Amazer 3D her!


Sørg for at skifte dæk inden det er for sent

Selvom ovenstående overskrift kan lyde lidt dyster, er der god grund til at være på vagt når det gælder dine dæk. Forskellen mellem slidte og friske dæk er enorm på tværs af alle kvalitetsniveauer, og et billigt dæk fra en ukendt fabrikant vil ofte præstere bedre, end et slidt dæk fra en af de førende fabrikanter på markedet.

Det er derfor utrolig vigtigt at have dæk du kan stole på, såsom Apollo Amazer 3D, som er et pragteksemplar på hvordan et sommerdæk skal fungere.

Apollo Amazer 3D - et superb sommerdæk

Hvad er de to vigtigste parametre for et godt sommerdæk?

Her kan man selvfølgelig være uenig, men de fleste vil nok mene at sikkerheden under våde og tørre vejrforhold er blandt de allervigtigste ting man kigger på, når man shopper efter sommerdæk.

Med Apollo Amazer 3D får du rigeligt af begge, og så er dette Apollo dæk også udstyret med en lang levetid og lav rullemodstand, ligesom søsterdækket Amazer 3G. Den lave rullemodstand gør dækket til en af de mere miljøvenlige af slagsen, da lavere rullemodstand som sagt er lig med flere kilometer på literen. Du skåner altså ikke blot miljøet og din pengepung; du sparer også tid, som ellers ville være brugt på den lokale tankstation.

Har du besluttet at Apollo Amazer 3D skal være det næste dæk på din bil, kan du her på Tirendo.dk få dem i flere forskellige variationer, og har vi ikke den størrelse du står og mangler, kan du uden tvivl finde den blandt vores hundredevis af andre dæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.