Firestone

Firestone Multiseason

Find dine Multiseason her!


Lad ikke vejret bestemme – vælg Firestone Multiseason

Helårsdæk sparer dig for penge og tid

Når du vælger at bruge helårsdæk, sparer du alle de penge, det koster at få skiftet dæk to gange om året. Og du sparer tid – tænk hvor mange timer, du ellers kan bruge på at booke, køre til værkstedet og vente, mens dine dæk bliver skiftet! Når du vælger helårsdæk som Firestone Multiseason får du en løsning, der altid virker – selv når vejret overrasker! Køb dem på Tirendo.dk i dag.

Performer ekstra godt i sne

Firestone Multiseason er blevet testet af flere eksperter, der alle konkluderer, at det er et godt bud på et helårsdæk. Særligt i glatføre sikrer det fuld kontrol og hurtig nedbremsning, hvilket er nødvendigt i vinterens sne og is. Men på grund af dækmønsterets 3D zigzag striber, der afstiver dækket, er bremseevnen også meget stærk i varmt, tørt vejr. Så alt i alt er det et kvalitetsdæk, der ikke bare sparer dig penge i brug men som også sikrer, at du kan køre sikkert og behageligt uanset vejret.

Online køb sparer tid

Vælger du at købe online, får du ikke bare et hurtigt og effektivt overblik over, hvad der er til rådighed på markedet. Du kan også vælge den bedste leverandør, med de laveste priser og de bedste leveringsbetingelser. På Tirendo.dk bestiller du dine Firestone Multiseason dæk hurtigt og nemt til lave priser og med fri fragt.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.