Fulda

Fulda EcoControl HP

Fra409 krpr. Dæk

Find dine EcoControl HP her!


Miljøvenlige Fulda EcoControl HP

Skån miljøet og din pengepung ved at skifte til et eller flere Fulda EcoControl HP, der er bedre end gennemsnittet når det kommer til rullemodstand.

Dækket er også overraskende slidstærkt i sin prisklasse, så kunne du tænke dig et dæk der passer på miljøet og samtidig er langtidsholdbart, er Fulda EcoControl HP et godt bud.

Den perfekte balance mellem ydeevne og miljøvenlighed

Fulda EcoControl HP er det perfekte Fulda dæk for den miljøbevidste bilist, som samtidig har brug for et sikkert dæk der kan klare høje hastigheder og skarpe sving.

Med dette sommerdæk på bilen er du garanteret korte bremselængder i både tørt og vådt føre, og så sparer du penge på dit brændstofforbrug. Fulda EcoControl HP har nemlig en lav rullemodstand, der betyder at din bil skal bruge mindre energi på at komme op i fart og dermed også mindre brændstof.

Da der går længere mellem besøgende til den lokale tankstation, er der også tid at spare, som du i stedet kan bruge på at være sammen med familie og venner, eller hvad du nu har lyst til.

Kunne du tænke dig at se vores udvalg af andre Fulda sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, skal du blot bruge vores søgeværktøj og vælge den rette størrelse der matcher din bil.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok