Fulda

Fulda SportControl 2

Fra709 krpr. Dæk

Find dine SportControl 2 her!


Fulda SportControl 2 performance dæk til din bil

Tyske kvalitetsdæk til lave priser

Fulda er et tysk mærke, der har sat sig for at udvikle rigtige kvalitetsdæk til priser, hvor alle kan være med. Virksomheden bygger på tre grundlæggende principper: Kontrol, Kvalitet og Økonomi. Fuldas ingeniører anvender alle de nyeste teknologier til at optimere dækkenes materiale og udformning, så du får det bedste dæk for pengene. Med Fulda SportControl 2 tilbyder Tirendo.dk dig et rigtigt sportsdæk, der giver dig fuld kontrol, også når du kører hurtigt.

Optimeret til både vådt og tørt føre

Fulda SportControl 2 er designet til at håndtere både våde og tørre veje. Kører du i byen i tæt trafik, og har du brug for at bremse hurtigt? Dette dæks avancerede dækmønster sørger for, at der er optimal kontakt mellem dækket og vejen, hvilket sikrer, at du kan bremse hurtigt og effektivt, når du har behov for det. Samtidig er dækket udstyret med en række særlige lameller, der sikrer, at vandet føres væk fra kontaktfladen, så du kører sikkert i regnvejr. Endelig er dækket afstivet for ensartet slid, så du kan tage de hurtige hjørner med fuld kontrol.

Bestil i dag og få dækkene leveret til døren

Når du køber Fulda SportControl 2 eller andre dæk fra det store udvalg på Tirendo.dk, får du dem leveret inden for få dage, lige til døren. Der er ingen fragtomkostninger – og hvis du mod forventning fortryder købet inden 14 dage, betaler vi også returfragten! Skulle du have brug for hjælp, sidder vores kundeservicemedarbejdere klar ved telefonen.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.