Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
289 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 3
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Dunlop Helarsdæk

Dunlop helårsdæk – bedre kontrol og komfort i al salgs vejr og året rundt

I mange årtier er det ærværdige mærke Dunlop blevet værdsat af alle interesserede i fremragende præstation - både inden for motorsport og daglig bilkørsel. Hvis du ønsker at købe online dæk til helårsbrug, så tilbyder Tirendo et komplet sortiment af Dunlop helårsdæk - og de bedste bildæk tilbud.

Den mest karakteristiske kvalitet ved et Dunlop helårsdæk er den fremragende og afbalancerede kørselsadfærd. Uanset model eller dækstørrelse kan du forvente konsekvent og tillidsvækkende vejgreb under alle vejrforhold, hele året rundt. En anden Dunlop fordel er effektiviteten - Dunlop helårs dæk tilbyder en sommerdæk-lignende brændstoføkonomi oveni kompetencer året rundt.

Alsidighed i alle årstider og de højeste kvalitetsstandarter med Dunlop dæk til al slags vejr

Hos Tirendo er det at købe de perfekte Dunlop helårs bildæk online nemmere og mere bekvemt end nogensinde før. Dunlop SP All Seasons produktlinjen byder på alt, som den danske bilist forventer – greb ved høj og lav temperatur i al slags vejr, komfort og lav rullemodstand. Dunlop SP4 All Seasons er en fremragende model til små og mellemstore biler og MPV'er.

Dunlop SP Sport 01 A/S findes i mange bil og SUV dækstørrelser, og udmærker sig ved særlig god vinter præstation. The Dunlop Grandtrek ST 30 er et fleksibelt 4x4-dæk, der sikrer en høj grad af trækkraft og stabilitet i løbet af året. Dunlop Grandtrek ST1 og Grandtrek ST20 er egnede modeller til små og mellemstore crossovers og SUV'er, imens Dunlop helårsdækket Grandtrek Touring A/S tilbyder overlegen kontrol for ydeevne for SUV'er.

Betal mindre for det privilegium, som det er at køre på Dunlop dæk, med de bedste Tirendo dæk tilbud. Premium, øko eller billlige dæk - du vil finde dem alle i vores online katalog. Vi har et stort udvalg af Dunlop helårsdæk til salg til utroligt fordelagtige priser - og vores mange tilbud kan gøre det endnu lettere for din tegnebog!

Køb dine Dunlop helårsdæk online på Tirendo.dk! 

 

 


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok