Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
319 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 8
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Vredestein Helårsdæk

Det skal du vide om Vredestein helårsdæk

Der er rigtigt mange bilister som står i den situation at de skal til at vælge nye dæk til deres bil, og så spørger de sig selv om det er tid til, at overveje at købe helårsdæk til bilen i stedet for at købe nye sommer og nye vinterdæk. Hvis du står i den situation at du har brug for nye helårsdæk til dit køretøj, så skal du absolut overveje at købe Vredestein helårsdæk til bilen.

Vredestein er kendt for deres kvalitet

Det kan godt være at du måske ikke har hørt om Vredestein fra Holland før, men det er faktisk en af de mest populære dækfabrikanter i Europa. Virksomheden startede i 1909 som en gummiproducent og begyndte i 1946 med at fremstille dæk, siden 2009 har virksomheden været ejet af Apollo Tyres Ltd, men har stadig deres hovedsæde i Enschede, Holland, i dag er der mere end 1.800 personer som arbejder på de forskellige Vredestein fabrikker.

Der fremstilles helårsdæk til mange forskellige køretøjstyper, og Vredestein er kendt for at fremstille dæk som har et innovativt design, mens sikkerhed og funktionalitet stadig spiller en meget stor rolle. På Tirendo.dk finder du mange forskellige Vredestein helårsdæk i mange prisklasser, så du finde helt sikker et dæk der passer til dine behov.

Vredestein dæk med italiensk design

Hvis du synes at de dæk som Vredestein fremstiller er meget flotte i deres design, så er der en grund til det, mange af Vredestein helårsdæk er designet af den italienske designer Giorgetto Giugiaro.

På grund af den specielle gummiblanding som dækkene er fremstillet med, så er du sikker på, at Vredestein Quatrac 5 helårsdæk hele tiden opretholder et optimalt vejgreb på alle former for vejbaner, det er lige meget om du kører på våde eller tørre vejbaner. Dækkene er også fremstillet med et slidbanemønster som er med til, at lede vandet ud til siderne af dækket, på den måde kan der ikke opstå akvaplaning. Helårsdæk er fremstillet til bilister som ikke bruger deres bil så meget, og ofte kører mindre end 10.000 kilometer om året.

Vredestein helårsdæk får topkarakterer

Hvis du er nervøs for om dækkene er af en god kvalitet så kan du med ro i sindet købe dine helårsdæk fra Vredestein, da virksomheden ofte modtager topkarakterer i forskellige dæktests, faktisk er mange af deres dæk testvindere inden for forskellige kategorier. Der lægges altid meget vægt på, at fremstille dæk som overholder alle standarder og krav som der stilles til dæk.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok