Michelin

Michelin Alpin 5

Fra827 krpr. Dæk

Find dine Alpin 5 her!


Michelin Alpin 5: Sikkerhed og mobilitet - selv i strenge vejrforhold. Michelin Alpin 5 bildæk er den slags vinterdæk, som du monterer på din bil, når du sætter kursen mod en skitur i de østrigske Alper, eller når du begiver dig ud på enhver snedækket bjergvej for en aften med sjov, hvor du ikke har lyst til at bekymre dig om din sikkerhed eller mobilitet. Fremragende i tørt og vådt, og fantastiske på is og sne - Michelin Alpin 5 vinterdæk tilbyder et højt niveau af kørekomfort og overlegen vej feedback, selv i strenge vinterforhold.

Michelin Alpin 5 - Premium Touring Vinterdæk

Som et førsteklasses touring vinterdæk byder Michelin Alpin 5 på bemærkelsesværdigt greb, selv på tørre veje, men det er på våde overflader, at dette dæk beviser, at det befinder sig i en klasse helt for sig. Med skyhøje anmeldelser for sin fremragende trækkraft selv på faretruende glatte overflader, er dækket præcis den type, du bør bruge til at forhindre akvaplaning. Selv når du presser op mod dækkets højeste "H" hastighedsgrænse, viser Michelin Alpin 5 bildækkene ingen tegn på slid, heller ikke efter en omgang seriøs kørsel i tørre forhold.

Men det er trods alt at opnå et højt sikkerhedsniveau, der er i hovedfokus for Michelin Alpin 5 designet. Designelementerne af disse Michelin dæk kan tydeligt ses i "bid effekten", der lader dækkene bide i sneen for at forhindre akvaplaning. På den anden side skaber dækkenes lameller også en "klo effekt" for at opnå maksimal trækkraft, så du kan bevæge dig over besværlige, glatte veje i allerbedste sikkerhed og komfort. For at opnå forbedret styrepræcision har Michelin også udnyttet deres "StabiliGrip" teknologi til at skabe en større kontaktflade på jorden.

Michelin Alpin 5 Egenskaber

Denne serie af Michelin vinterdæk er blevet skabt med funktionelle elastomerer for at skabe en homogen gummiblanding, hvilket betyder bedre greb på våde og snedækkede veje uden at reducere dækkets energieffektivitet. Helio Compound Technology kommer også i spil med Michelin Alpin 5, og denne serie er optimeret til førsteklasses ydeevne selv ved meget lave temperaturer.

Michelin Alpin 5 vinterdæk kommer i dimensioner, der spænder fra en bredde på 185-215mm, med dækkets højde i intervallet fra 50-65% af dækkets bredde. Dækkene passer fælge med en diameter på mellem 15 og 17 tommer. Bestil dine vinterdæk online, på tirendo.dk!

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^