Michelin

Michelin Energy Saver+

Fra1.039 krpr. Dæk

Find dine Energy Saver+ her!


Med dette sommmerdæk gør du både gode ting for dig selv og miljøet. Dækket er særligt udviklet til at mindske den såkaldte rullemodstand. Kort sagt giver større rullemodstand større energiforbrug, hvilket igen betyder større benzin- eller dieselregning til dig. Michelins Eco N Grip teknologi, som modvirker overdreven opvarmning af dækkene, nedsætter ikke bare rullemodstanden, men giver også dækket et suverænt vejgreb.

Mindre CO2 i atmosfæren

Det er dog ikke kun et spørgsmål om at spare penge. Med skift til Michelin Energy Saver Plus dækket kan man præcist udregne, hvor meget mindre CO2-udslippet bliver til sammenligning med mere konventionelle dæk. Besparelsen her er også betragtelig.

Ingen kompromis

Michelin har dog med dette energibesparende dæk haft mere i tankerne end "bare" at nedsætte rullemodstanden. Det er stadigvæk et ægte Michelin dæk med alt hvad det indebærer af fokus på sikkerhed, lav dækstøj og holdbarhed. Michelin er verdens ældste producent af dæk, og de er aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Heller ikke når de laver energibesparende dæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.