Michelin

Michelin Pilot Sport PS2

Fra1.810 krpr. Dæk

Find dine Pilot Sport PS2 her!


Nogle brands har en aura af kvalitet. Det gælder i særlig grad for Michelin, som af samme grund arbejder sammen med verdens førende bilproducenter Audi, Mercedes, Maserati og Ferrari. Med sommerdækket Michelin Pilot Sport PS2 har koncernen udviklet et af verdens hurtigste dæk, som er blevet det absolutte referencedæk hos Porsche.

Næsten Formel 1

Det er ikke lovligt at køre med de flade slicks fra Formel 1 på almindelige landeveje, men Michelin Pilot Sport PS2 kommer tæt på, og ingeniørerne har tydeligvis brugt deres erfaringer fra motorsportens fornemmeste klasse til at skabe det hurtige dæk. Til sammenligning med andre sportsdæk til almindelig vej har dækket fra Michelin et meget mindre åbent mønster for at undgå deformation i skarpe kurver.

Det variable dæk

Jo større kontaktflade et dæk har med vejen des bedre kontrol har føreren over bilen. Et dæk bliver dog udsat for to meget forskellige kræfter ved kørsel på lige vej og i kurver. For at sikre maksimal kontaktflade under begge forhold har fabrikken til Michelin Pilot Sport PS2 udviklet teknologien Variable Compact Patch (VCP), som gør, at mønsteret trækker sig en anelse sammen i kurver for at bevare en stor kontaktflade, og folder sig ud igen, når bilen retter op.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.