Michelin

Michelin Pilot Super Sport

Fra2.004 krpr. Dæk

Find dine Pilot Super Sport her!


Michelin er kendt for deres høje kvalitet af dæk, hvilket også afspejles i Michelin Pilot Super Sport. Disse dæk er ikke for almindelige familiebiler, men passer derimod til sportsbiler og biler, der virkelig skal yde høj performance. Dækket er et sommerdæk, og sørger for høj sikkerhed i alle slags vejrforhold.

Det særlige dækmønster sørger for, at bilen står godt fast og kører optimalt på både våde og tørre veje. Dækkene er udviklet efter de nyeste teknologier, så bilen kan stå godt fast - også selvom man er oppe i høj fart. Det er ikke nogen tilfældighed, at Michelin Pilot Super Sport er udviklet i samarbejde med Porsche, MBW M og Ferrari. Det såkaldte Twaron® bælte sørger for høj stabilitet under kørslen. Dækkene er udviklet på en særlig måde, der betyder, at formen på kontaktfladen ændrer sig under kørlsen fx i skarpe kurver, men mængden af gummi, der er i kontakt med vejbanen forbliver den samme. Dette giver øget stabilitet og sikkerhed.

Michelin Pilot Super Sport er luksusdæk til biler, der har brug for noget af det allerbedste på markedet, når de skal performe.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering
Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
14 dage fortydelsesret
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
Direkte til din dør
Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok