Michelin

Michelin Pilot Super Sport

Fra1.939 krpr. Dæk

Find dine Pilot Super Sport her!


Michelin er kendt for deres høje kvalitet af dæk, hvilket også afspejles i Michelin Pilot Super Sport. Disse dæk er ikke for almindelige familiebiler, men passer derimod til sportsbiler og biler, der virkelig skal yde høj performance. Dækket er et sommerdæk, og sørger for høj sikkerhed i alle slags vejrforhold.

Det særlige dækmønster sørger for, at bilen står godt fast og kører optimalt på både våde og tørre veje. Dækkene er udviklet efter de nyeste teknologier, så bilen kan stå godt fast - også selvom man er oppe i høj fart. Det er ikke nogen tilfældighed, at Michelin Pilot Super Sport er udviklet i samarbejde med Porsche, MBW M og Ferrari. Det såkaldte Twaron® bælte sørger for høj stabilitet under kørslen. Dækkene er udviklet på en særlig måde, der betyder, at formen på kontaktfladen ændrer sig under kørlsen fx i skarpe kurver, men mængden af gummi, der er i kontakt med vejbanen forbliver den samme. Dette giver øget stabilitet og sikkerhed.

Michelin Pilot Super Sport er luksusdæk til biler, der har brug for noget af det allerbedste på markedet, når de skal performe.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.