Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Nordexx dæk

Nordexx dæk i et stort udvalg

Kunne du tænke dig at køre på noget så unikt som danske dæk? Hvis du gerne vil støtte danske arbejdere og industri, samt hjælpe finansielt med udviklingen af nye og spændende produkter, er Nordexx dæk blandt de eneste danske dæk på markedet. Med hovedsæde mellem Esbjerg og Kolding, i en lille by ved navn Brørup, lægger folkene hos Nordexx hovederne i blød for at udvikle nye dæk og forbedre de nuværende serier. Skulle du mod forventning ikke finde et Nordexx dæk der matcher dine krav, er du velkommen til at dykke ned i vores store udvalg af vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk fra Michelin, Goodyear, Hankook, Continental og mange andre. Vi har mange forskellige mærker på lager, og de er alle dækket af vores Tirendo.dk fri-leverings-garanti, som gælder alle dæk, uanset mærke og antal. Vi tilbyder også salg af alufælge og traditionelle fælge, enten i form af kompletdæk, eller separat.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information