Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
259 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 36
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Gislaved Sommerdæk

Det skal du vide om Gislaved sommerdæk

Der er mange ting som man skal overveje, når man står over for valget af et nyt sæt sommerdæk til bilen, men hvis du befinder dig i den situation at du har brug for nye dæk, så skal du absolut overveje at se på det svenske dækfirma Gislaved.

Gislaved blev grundlagt i 1893 i den svenske by af samme navn, firmaet blev oprindeligt grundlagt af brødrene Carl og Wilhelm Gislow. I begyndelsen producerede brødrene på deres fabrikker forskellige gummiprodukter, det var først i 1905 at firmaet begyndte at producere forskellige dæk. Den første Volvo som blev produceret i 1927 havde faktisk Gislaved dæk på, og dette samarbejde med Volvo har firmaet nydt stor glæde af, inden 1949 havde Gislaved allerede produceret mere end 1 million dæk.

Siden 1992 har Gislaved været ejet af den verdensberømte tyske dækproducent, Continental AG. Som et resultat kan dette selskab nå helt nye og internationale markeder, hvilket nok ikke havde været muligt, hvis ikke firmaet havde arbejdet sammen med så stor en global dækproducent. Oprindeligt blev Gislaved dæk produceret i Sverige, men i dag bliver alle Gislaved dæk fremstillet på deres fabrik i Portugal.

I 2011 præsenterede den svenske dækfabrikant deres nye serie af Gislaved sommerdæk. Til bilister som har en mindre eller mellemstor personbil, fremstiller Gislaved deres Gislaved Urbanspeed, til de lidt større biler samt sportsvogne, fremstiller Gislaved deres Ultraspeed dæk. Selv hvis du ejer en varevogn, så har Gislaved fremstillet et dæk som passer til dit køretøj. Du finder et bredt udvalg af Gislaved sommerdæk på Tirendo.dk.

Gislaved sommerdæk tilbyder svensk kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at svenske produkter i dag er kendt for deres moderne design, høj pålidelighed og høj kvalitet. Disse er alle sammen ting som du også finder i Gislaved dæk, dækkene er med til at forøge udseendet af din bil, sammen med et sæt smarte fælge kan et par Gislaved sommerdæk være med til, at give din bil et personligt udseende.

Man kunne måske være tilbøjelig til at tror, at et firma som er grundlagt i Sverige ville være mere fokuseret på, at fremstille vinterdæk til det lokale marked, men ikke desto mindre er Gislaved sommerdæk fremstillet af den bedste kvalitets gummi. Takket være den specielle gummiblanding som bruges i dækkene, så har man hele tiden et godt vejgreb både på tørre og våde veje. Gummiblandingen har også betydet, at Gislaved sommerdæk har en kortere bremselængde end mange konkurrerende dæk.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok