Sunny

Sunny SN3630

Fra356 krpr. Dæk

Find dine SN3630 her!


Det skal du vide om Sunny SN3630 dæk

Sneen begynder langsomt at forsvinde og de smukke blomster i haven begynder igen at blomstre, det betyder ikke kun, at det er blevet tid til at skulle finder grillen frem, men det betyder også at det er blevet tid til, at skulle overveje at købe nye sommerdæk til din bil. Der findes så enormt stort et udvalg af forskellige dæktyper og dækproducenter på markedet, og derfor kan det også virke lidt forvirrende at finde de rigtige sommerdæk til din bil, men hvis du køber Sunny SN3630 sommerdæk, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har valgt et dæk fra en dækproducent som er verdenskendt for, at fremstille dæk som er af en meget god kvalitet.

Sunny er kendt for deres kvalitet

Det kan godt være, at Sunny måske ikke er det mærke som de fleste europæiske bilejere er så bekendt med, men Sunny er et mærke som bliver produceret af den kinesiske dækproducent South China Tire & Rubber Co. Ltd.. Sunny Tires dækmærket blev lanceret på markedet i 1988, og du kan i dag købe Sunny dæk i mere end 120 lande fordelt over hele verden.

Sunny har især oplevet en stor fremgang på det europæiske og amerikanske marked over de seneste år, dette er fordi deres dæk bliver fremstillet på fabrikker hvor der bruges tysk, amerikansk og japansk teknologi. Der bliver hvert år fremstillet mere end 30 millioner Sunny dæk på deres fabrikker, så du kan helt sikkert finde et Sunny dæk som passer til dine behov.

Sunny SN3630 sommerdæk med innovative løsninger

Sunny SN3630 sommerdækket er fremstillet med en speciel slidbane som gør, at du kan bruge dækkene til meget høje hastigheder uden at det har nogen indflydelse på dækkets sikkerhed. Dækket er fremstillet med specielle V-formede riller som er med til, at skyde vand fra vejbanen ud til siderne af dækket, på den måde kan der ikke opstå akvaplaning. Dækkets gummiblanding er mindre elastisk end andre sommerdæk, og dette betyder at dækket har en lavere rullemodstand, hvilket er mere brændstofbesparende.

Find gode Sunny SN3630 sommerdæk priser

Hvis du står og mangler nye Sunny SN3630 sommerdæk til din bil, så finder du på Tirendo.dk et meget stort udvalg af Sunny sommerdæk, fordi Sunny fremstiller deres dæk på det asiatiske marked, så er deres priser meget konkurrencedygtige i forhold til mange andre dækproducenter. Du finder på siden også en masse fælge som passer til dine nye sommerdæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret***
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.
***Kompletdæk og fælge er ikke omfattet af gratis levering (9,90 EURO per dæk/fælg).
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok