Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
300 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 12
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Continental Vinterdæk

Continental vinterdæk - fremragende præstation på tørre, våde, og frosne overflader

Ønsker du at købe vinterdæk af allerhøjeste kvalitet? Continental vinterdæk sikrer fremragende sikkerheds-reserver i alle vejrforhold ved lave temperaturer – herunder på tørre og våde veje - mens de stadig forbliver yderst velpræsterende vinterdæk. Ved kørsel på is og snedækkede veje kan den reducerede bremselængde betyde forskellen mellem sikkerhed og katastrofe.

På våde veje mister selv de bedste sommerdæk effektiviteten når temperaturen falder til under 7 °C. Continentals ingeniører har udviklet et imponerende udvalg af dæk til koldt vejr, som er i stand til at opretholde styring og bremsekraft, selv når temperaturerne styrtdykker til langt under frysepunktet.

Pålidelighed og tilpasningsevne med Continental dæk til koldt vejr

Takket være den tyske producents omfattende forsknings- og udviklingsprogrammer imponerer Continental vinterdæk med deres teknologiske fordele. Avanceret sammensatte gummiblandinger og komplekse slidbaner leverer klassens førende niveauer for greb ved lave temperaturer, og sikrer samtidig en bedre slid og reduceret brændstofforbrug.

Den mest populære vinterdæk serie er Continental ContiWinterContact TS 850. Dækket har udemærket bremseevne grundet sin særlige slidbane teknologi. Der findes et højt antal af blokkanter og lameller, som sikrer godt greb og bremseevne på is og sne. Takket være blokkanterne forbedres styreegenskaber i sving eller hurtigt sporskifte. De ekstra lamellekanter trænger igennem tynde is og forhindrer dækslip. Dette Continental vinterdæk har fremragende anmeldelser.

Virksomhedens bestseller, ContiWinterContact TS 850, har vundet et imponerende antal priser. Blandt disse er det værd at bemærke dets sejr i 'Auto Express' bladets 2014-2015 vinterdæk test - redaktionen kommenterer, at "en afbalanceret tilgang til alle discipliner leverer succes. Continental har gjort dette til en kunst."

Vær på forkant med vejret med Continental vinterdæk fra Tirendo.dk

Continentals sortiment af vinterdæk omfatter også beviste modeller som ContiWinterContact TS 800 til små og kompakte biler, såvel som ContiWinterContact TS 810 til mellemstore og premium køretøjer. ContiWinterContact TS 830 er også stadig et solidt alternativ for alle, der ønsker at købe vinterdæk, der tilbyder uovertruffen værdi, online.

For SUV'er og andre 4x4 køretøjer er ContiCrossContact Winter og Conti4x4WinterContact nogle af de bedste alternativer på markedet. Uanset hvilket mærke eller hvilken model dit køretøj tilhører - hvis du er på udkig efter premium, øko eller billige dæk, så finder du på Tirendo mangfoldighed, kvalitet og service samt de allerbedste dæk tilbud! Så køb dine Continental vinterdæk online på Tirendo.dk.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok