Komplette hjul: sommerdæk med alufælge

Her finder du Alufælge med sommerdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 10 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

De bedste mærker på markedet

Lad dig inspirere af vores mange sommerdæk med fælge, som blandt inkluderer nogle af markedets mest imponerende dæk- og fælgmærker. Det er ingen hemmelighed at mærker som Michelin, Goodyear og Bridgestone, er blandt de mest eftertragtede når det gælder sommerdæk, da disse mærker alle har en lang og prestigefyldt historie bag sig. Førnævnte mærker har det dog også med at være blandt de dyreste du kan finde, hvilket er grunden til at vi også har inkluderet en lang række billigere dækmærker, da mange af vores besøgende ikke ønsker at bruge alt for mange penge på nye sommerdæk med fælge. Der er kort sagt noget for enhver smag, og det gælder også vores udvalg af både alufælge og stålfælge. Med fælge handler det ikke så meget om sikkerhed, da de fleste fælge er nogenlunde lige sikre, men derimod om designet. Med alufælge er der mere at gøre godt med, forstået på den måde at dem der designer disse fælge, ofte har mange flere valgmuligheder. Stålfælge er derimod udstyret med en længere levetid og et godt ry når det gælder vinterkørsel, takket være den tungere vægt, hvor alufælge blandt andet er kendt for hurtigere accelerationer og en mere sporty kørestil, på grund af fælgens lave vægt. Uanset hvad du foretrækker, kan du spare penge på at købe dine sommerdæk med fælge her hos os.

Hurtig levering til hele Danmark

Når du køber sommerdæk med fælge her på Tirendo.dk, kan du altid forvente hurtig og sikker levering af din ordre. Du har mulighed for både at få sendt din ordre direkte til døren, eller til en af vores mange monteringspartnere, som kan klare udskiftningen for dig mod et mindre beløb. Du finder den nærmeste monteringspartner ved at klikke på linket "Søg partner", hvorefter du blot skal indtaste postnummeret eller navnet på din by.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok